Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Om oss

Helen


Julen när jag var 3 år fick jag en docka i julklapp av mina föräldrar, till den följde en hel låda välsydda, jättefina kläder som min mamma hade sytt på kvällarna när jag låg och sov. 

Den glädjen jag kände då vill jag förmedla till mina barn, barnbarn och kunder.
Jag sydde en hel del kläder till mina barn när de var små, men symaskinen gick sönder och jag började sticka och virka istället.
Efter några år saknade jag sömnaden och tog fram symaskinen från skamvrån, men den var fortfarande trasig och förpassades in i garderoben igen.
Tillslut blev sylusten så stor så maskinen åkte fram igen, fortfarande trasig förstås, men den här gången lämnade jag in den och för att vara på den säkra sidan köpte jag även en till.

2019 startade Jennyfer och jag Spirux ihop för att få möjlighet att sprida lite glädje med våra unika produkter. Varför namnet Spirux? Vi vill att naturen ska få spira, därav använder vi i största möjliga mån ekologiska tyger och går mer och mer mot återbruk vilket är ändå bättre miljömässigt. Vi vill även visa på vår kärlek till djuren så min hund Becrux fick bidra med en del av sitt namn.

Förutom textilt hantverk tycker jag om att träna med mina hundar och gosa med mina katter.